Torsdag 15.oktober arrangerte OKvekst sin årlige utdeling av kompetansebrev på Quality Hotel i Sarpsborg. 27 lærekandidater deltok på arrangementet sammen med familie, kjærester og venner.  Representanter fra medlemsbedriftene var også tilstede i tillegg til andre inviterte gjester.
 
I tett samarbeid med Quality Hotel jobbet OKvekst for å skape en høytidelig feiring for lærekandidatene som har bestått kompetanseprøven,  samtidig som vi ivaretok retningslinjene vedr. Covid 19.
Trond Westlund fra OKvekst ledet programmet og vi hadde musikalske innslag av Oda Gonrosen som bidro til en flott atmosfære.
 

Fra scenen fikk vi hilsener fra Gry Torun Sørlie (opplæringsavdelingen i Viken fylkeskommune), Siv Henriette Jacobsen (fylkesråd utdanning og kompetanse i Viken fylkeskommune), Nina Solli  (regiondirektør for NHO) og Morten Huth  (styreleder i OKvekst.)
Siv Henriette Jacobsen deltok også med å dele ut kompetansebrev mens Heidi Solbakken (daglig leder OKvekst) delte ut en gave til lærekandidatene.
Gaven er som vanlig et armbåndsur med OKvekst sin logo på.
Da utdelingen av kompetansebrev var fullført, avsluttet vi med en treretters festmiddag.